RRETH NESH - Webidoo
WEBIDOO ËSHTË NJË KOMPANI E NIVELIT NDËRKOMBËTAR
E THEMELUAR NGAPROFESIONISTË NOVATORË DHE
EKSELENTË TË BOTËS DIXHITALE.
rreth nesh

Webidoo, nis aktivitetin e saj në Shqipëri nga Janari 2018. Një skuadër entuziaste, me pasion për teknologjine dhe me aftësi të theksuara profesionale është gjithmonë e gatshme për të ndërtuar platforma dhe strategji digjitale. Digjitalizimi i biznesit shqiptar është prioriteti i vetëm i webidoo.al. Webidoo është e pranishme në Itali, Spanjë, Zvicër, Poloni dhe Rumanisë së shpejti do të zgjerohet në Greqi dhe në Amerikën Latine.

Ndihmojmë bizneset të gjejnë kanalet e komunikimit dixhital,të domosdoshme sot për të rritur vlerat e brandit duke krijuar platforma efektive komunikimi me klientët.Një nga, risitë që sjellim në treg janë‘konsulentët dixhitalë’ Me profesionalizëm, analizojnë biznesin tënd dhe të.këshillojnë për zgjidhjen më të mirë. E gjitha kjo GRATIS!

Një alternativë tjetër është që të njihemi në zyrat tona.Rruga e Kavajës, (Kompleksi Deliorgji)1023 Tiranë . Në një ambient mikpritës, mund të njihemi më mirë dhe të bisedojmë më gjerë mbi mundësitë e rritjes së biznesit tënd . Le të diskutojmë se si një web site i mirëpunuar, një strategji e mirëmenduar mund të transformojë biznesin tënd në diçka që se kishe menduar me parë. Telefono tani :+355 4 560 1163

DSADASDADA

 

 
 
Webidoo, nis aktivitetin e saj në Shqipëri nga Janari 2018. Një skuadër entuziaste, me pasion për teknologjine dhe me aftësi të theksuara profesionale është gjithmonë e gatshme për të ndërtuar platforma dhe strategji digjitale. Digjitalizimi i biznesit shqiptar është prioriteti i vetëm i webidoo.al.
Webidoo është e pranishme në Itali, Spanjë, Zvicër, Poloni dhe Rumanisë së shpejti do të zgjerohet në Greqi dhe në Amerikën Latine.

Biznesi shqiptar është prioriteti i

 webidoo.al

Ndihmojmë bizneset të gjejnë kanalet e komunikimit dixhital,
të domosdoshme sot për të rritur vlerat e brandit
duke krijuar platforma efektive komunikimi me klientët.
Një nga, risitë që sjellim në treg janë‘konsulentët dixhitalë’
Me profesionalizëm, analizojnë biznesin tënd dhe të.këshillojnë
për zgjidhjen më të mirë. E gjitha kjoGRATIS!

blue1212
Untitled-2sadasdasdasasdasda

Një alternativë tjetër është që të njihemi në zyrat tona.
Rruga e Kavajës, (Kompleksi Deliorgji)1023 Tiranë .
Në një ambient mikpritës, mund të njihemi më mirë dhe të
bisedojmë më gjerë mbi mundësitë e rritjes së biznesit tënd
.Le të diskutojmë se si një web site i mirëpunuar, një strategji
e mirëmenduar mund të transformojë biznesin tënd në diçka

që se kishe menduar me parë.

 : +355 69 1234567

Ekspertët e Webidoo punojnë sëbashku

të koordinuar për të mundësuar

produktin më të mirë për ty.

Shiko hap pas hapi si  ndërtohet faqja jote Web.

WEBIDOO ËSHTË NJË KOMPANI E NIVELIT NDËRKOMBËTAR
E THEMELUAR NGAPROFESIONISTË NOVATORË DHE
EKSELENTË TË BOTËS DIXHITALE.

Webidoo, nis aktivitetin e saj në Shqipëri nga Janari 2018. Një skuadër entuziaste, me pasion për teknologjine dhe me aftësi të theksuara profesionale është gjithmonë e gatshme për të ndërtuar platforma dhe strategji digjitale. Digjitalizimi i biznesit shqiptar është prioriteti i vetëm i webidoo.al. Webidoo është e pranishme në Itali, Spanjë, Zvicër, Poloni dhe Rumanisë së shpejti do të zgjerohet në Greqi dhe në Amerikën Latine.

Ndihmojmë bizneset të gjejnë kanalet e komunikimit dixhital,të domosdoshme sot për të rritur vlerat e brandit duke krijuar platforma efektive komunikimi me klientët.Një nga, risitë që sjellim në treg janë‘konsulentët dixhitalë’ Me profesionalizëm, analizojnë biznesin tënd dhe të.këshillojnë për zgjidhjen më të mirë. E gjitha kjo GRATIS!

Një alternativë tjetër është që të njihemi në zyrat tona.Rruga e Kavajës, (Kompleksi Deliorgji)1023 Tiranë . Në një ambient mikpritës, mund të njihemi më mirë dhe të bisedojmë më gjerë mbi mundësitë e rritjes së biznesit tënd . Le të diskutojmë se si një web site i mirëpunuar, një strategji e mirëmenduar mund të transformojë biznesin tënd në diçka që se kishe menduar me parë. Telefono tani : +355 4 560 1163

Ekspertët e Webidoo punojnë sëbashku të koordinuar për të mundësuar produktin
më të mirë për ty. Shiko hap pas hapi si ndërtohet faqja jote Web.
logo_webidoo

WEBIDOO AL

Rruga Abdi Toptani ,Torre Drin , Kati 14
Tel. +355699732403

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE