WEBIBLOG - Webidoo
header blog-03

Gjenerata Z; Gjenerata çfarë?! Shumë prej jush nuk kanë dëgjuar më parë të flitet për gjeneratën Z.  Një pjesë që e njeh, mendon se nuk kanë fuqi blerëse dhe e injorojnë. Nëse nuk e njeh gjeneratën Z, apo je i bindur që është e përbërë nga fëmijë të ngjitur pas......

Gjenerata Z; Gjenerata çfarë?! Shumë prej jush nuk kanë dëgjuar më parë të flitet për gjeneratën Z.  Një pjesë që e njeh, mendon se nuk kanë fuqi blerëse dhe e injorojnë. Nëse nuk e njeh gjeneratën Z, apo je i bindur që është e përbërë nga fëmijë të ngjitur pas......

logo_webidoo

WEBIDOO ALBANIA

Rruga e Kavajës, (Kompleksi Deliorgji)
1023 Tiranë

Tel. +355692020308
 

#SOCIAL  #DIGITAL  #PERFORMANCE